dagen

Här sitter jag och pluggar. På balkongen. Solen skiner ute och fåglarna kvittrar vilket gör det om än svårare att verkligen koncentrera sig. Men det är bara att hålla ut. Snart är även dessa två tentor skrivna och då kan jag börja tänka på flytten på allvar. Dessutom börjar jag min sommarpraktik vilket jag verkligen ser fram emot. Som sagt, bara hålla ut.
Jag hoppas förresten att jag gjorde någon mycket glad förra lördagen när jag glömde en påse i lekparken. I påsen fanns nämligen två till av dessa fina koppar från Gerbera. Så otroligt klantigt av mig.
HAPPY SUNNY SUNDAY!

8 Comments

 • Du skulle suttit här istället.. Det är rätt grått och kommit skur rätt nyligen. Så idag sitter vi inomhus.

  Men jisses vad retligt att glömma en påse med dessa underbara muggar. Usch! Jag har blivit tokkär i Gerbera, älskar deras keramik 🙂 Synd att det inte var jag som hittade påsen, då hade du återfått muggarna igen 🙂

  Ha en härlig söndag.

 • Åh, vad tråkigt med kopparna. Hoppas den som hittat dem har vett att uppskatta dem…

  Lycka till med pluggandet och tentorna. Förstår att det inte är favoritsysselsättningen när solen skiner utanför… Tycker själv det är väldigt skönt att den tiden är över!

  Kram Pernilla

 • Hej!
  Ja visst är Campadre bra! Jag passade på att knipa en fin duvet rose tunic Grey, förhoppningsvis passar storleken också 🙂 Och idag slog jag till på ett armband från Humanity, man får passa på:)

  Stort grattis till lägenheten föresten! Måste kännas hur kul som helst. vi letar också nytt då vi börjar bli rätt så trångbodda och jag snart klättrar på väggarna.

  Ha en fin kväll!
  /anna

Kommentering är stängd.