tisdagstema – på balkongen

Hej fina ni!
Här är det fullt upp, mist sagt. Första tentan av två skrevs idag och nu blir det intensivplugg inför nästa. Ikväll har vi städat igenom lägenheten minutiöst eftersom det väldigt hastig dök upp en förhandsvisning imorgon. Puh! 
Jag trodde inte att jag skulle hinna med veckans tisdagstema men när solen nu tittade fram på kvällskvisten kunde jag inte låta bli att gå ut en snabbis. Som jag nämnt tidigare så kommer vår nya balkong vara mycket mindre än denna så planeringen och planteringen har blivit lite hipp som happ. Just nu står många av kryddorna i små krukor och väntar på att jag ska komma på någon smart lösning till den nya balkongen.
Tomaterna har verkligen trivts i år och som ni kan se är det redan en liten på ingång. Stort tack till min kära mor som drivit upp dem åt oss. De är körsbärstomater och heter Gardners delight, en favorit sen tidigare år. De började bli lite rangliga så vi var ute på en kvällspromenad här om kvällen och plockade sälgpinnar att stadga upp dem med. Inte vakrast men jag gillar att de är lite sneda och vinda.

Till er som missade de fina Humanity armbanden på Campadre senast, nu finns de igen! Om du inte redan är medlem kan du bli det HÄR. Själv är jag mycket nöjd med mina. Den enkla armbandet från samma märka med den, för mig, mycket lämpliga texten seek wisdom hade jag turen att vinna inne hos den fina bloggen Room of Karma för några månader sen nu. Tack!

Nä, nu ska jag göra mig en kopp thé och plugga lite till innan sängen kallar!
Ha en fin vecka!

Inga kommentarer

 • Så fint du har det på din balkong! Ett tips för din kommande lite mindre yta är kanske en gammal fin trästege att sätta många krukor på? Mvh Ida

 • Oj, vilken inspiration för kommande planering till vår balkong! 🙂 Har inte riktigt satt igång ännu med att odla, är snart dags för oss här uppe i Norr. Planerar ut för att kunna få ut så mycket som möjligt på den yta vi har. SMart att ha tomaterna i hinkar! Kämpa på! Jag har båda mina tentor framför mig och har börjat att plugga i veckan, så less! Har ingen motivation alls men det är bara att göra. De är snygga de armbanden men tyvärr ekar det i plånkan såklart just nu när de är på "rea".
  Ha en fin vecka. KRamix/jenny

 • Hej du med din fantastiska balkongen! 🙂

  Hoppas visningen gick bra.
  Själv städade jag hela lördagen (inför bloggbesöket, hihi). Men tusen tack för loppistipset. Gjorde du några härliga fynd kanske? =D

  I helgen tänkte jag kanske åka iväg till arlandastad vi får se. Jag vill hinna plantera och baka lite också nämligen. 😉

  Kram kram
  Madde 🙂

 • Er fina, fina balkong!!! Förstår om du kommer att sakna den. Jag har totalt missat att driva upp grönsaker till växthuset i år, så det får bli några besök till handelsträdgården så småningom i stället.

  Kram på dig och hälsa J!
  /U.

Kommentering är stängd.