midsommarhelgen

Hej fina!

Hoppas ni haft en riktigt härlig midsommarhelg. Det har vi! Vi spenderade den på Gården tillsammans med familj och goda vänner till ma och O. Vi har gjort mycket och ätit gott. Sillunch och nubbe. Den obligatoriska jordgubbstårtan. Grillat. Massor med gos med sötaste kattungarna och grannens 6 dagar gamla föl som studsade runt i hagen. Midsommardagen bjöd på en utflykt för att plocka jordgubbar som det sedan gjordes saft och sylt av. Under kvällspromenaden hittade vi årets första kantareller.
Imorgon är dagen vi längtat efter, då får vi nycklarna till lägenheten!
Det betyder att ni snart kommer få följa med in i flytt- och renoveringskaos.Nu ska jag packa och fixa. Ha en riktigt fin vecka!


Inga kommentarer

 • Vad härligt att äta en massa gott och mysa med så söta djurbäbisar! 🙂

  Och vad roligt att ni får flytta in! Vi håller på att längta ihjäl oss här hemma efter att få flytta till huset.

  Kram!

 • Åh myyyyys! Själv har jag inte en enda bra bild från midsommar, det var något knas med precis varenda en, haha:P Dina är superfina!

  Så himla spännande!! Gud vad jag är nyfiken!!! Ska bli så kul att följa "kaoset" framöver.. Lycka till med allt stök!

  KRAMAR!

 • Det låter som ni hade en prima midsommar! vackra bilder från gården! känns som hämtat från reportage hos Lantliv 🙂 så spännande med flytten! ser fram emot följetång och önskar er lycka till!! Kram!

 • Hoppas att flytten går bra och att ni inte är helt matta av allt kånkande! Jag är ruskigt nyfiken på att se bilder från ert nya ställe, så jag hoppas att du snart är tillbaka med bilder!

 • Åååh, vilken trevlig midsommar ni ser ut att ha haft, och det lilla fölet är ju så sött där den försöker stå på ostadiga ben.

  Så roligt att det äntligen är dags för nya lägenheten!!!

  Lycka till med flytten och jag ser fram emot att få se bilder från flytt och renoveringskaoset 🙂

  Kramar Bella

 • Så roligt att ni har fått nycklarna, det ska bli så kul att följa med in:)
  Dessutom är du en av vinnarna i min utlottning… grattis!!

  Kram

Kommentering är stängd.