ett sent inlägg

Det blev ett sent inlägg idag. Jag har jobbat i timmar med att måla de gamla inbyggda garderoberna som vi har här i lägenheten. Jag fick färg både här och där men åh så bra de blev! Den övermålade tapeten i sovrummet jobbade jag också lite med. Skarvarna revs till och spacklades, imorgon ska de också målas. Vitt. Vilken högoddsare. 
Som ni der på bilderna är golvet borta. Det visade sig bara ligga en sunkig linoleummatta som åkte ögonaböj. Istället kommer vi till veckan lägga in ett furugolv som sen ska vitoljas. Inte vad jag hade önskat men det blir nog bra i alla fall. Nu är det bara betong. Bra för vi kan spilla hur mycket färg som helst dåligt för man får ruskigt ont i fötterna efter att ha stått på den och målat i timmar.

Nu ska jag krypa upp på madrassen, äta vattenmelon och smågodis samtidigt som jag läser ikapp lite vad ni gjort under veckan.
FIN KVÄLL!

Inga kommentarer

 • Hejsan!
  Det var länge sedan jag var inne och kollade på din blogg, tiden har liksom inte hunnits med. Men garderoberna och väggen blir nog vackert i det vita. Ha en underbar söndag med lite vitt stänk. Sköt om dig. / Ina

 • Hej!

  Vad spännande med renovering! Furugolv som är vitlaserat låter ju så läckert!! Det skulle jag vilja ha… nästa hus får det bli. 😉

  Underbara bilder och jag förstår att du målar vitt!

  Ha en fin söndag!
  Kram från Lotta

 • Du lyckas till och med få till skitsnygga bilder under renoveringskaos 🙂 Ack vilken mysig lägenhet det kommer bli. Och utsikten – oslagbar! Ett mycket bra köp!

 • Hej du! 🙂

  Åhå vad duktig du är!! Jag har inget tålamod med renovering alls, man vill ju bara ha det överstökat så fort som möjligt så man kan piffa, hehe;) Det låter spännande med golvet, det måste du visa sen!

  Vad har du för kamera nu igen? Jag har ju en enkel nikon d60. Objektivet jag köpte till är deras egna fasta 35 mm. Riktigt billigt för att vara så bra (typ 1790). Hett tips.

  Nähädu nu ska jag pösa i soffan:) Har allt gått med målandet idag?

  Kram påre!

 • Hejsan Maria! låter spännande och som att ni jobbar hårt! duktiga ni är! ska bli så kul att se.. tycker gamla garderober låter mycket intressant 🙂 Kram och fortsatt lycka till!

 • Oj vad du har slitit, grundjobbet är så tråkigt, men det kommer att bli super fint. Själv har jag mest roat mig- varit på 50-tals bröllop. Kram Johanna

 • Betonggolv låter ju inte helt fel det heller tycker jag. Men, som du skriver, så kanske det inte är så skönt att stå och gå på…

  Tänk att man kan få till så fina bilder på en renovering, snyggt!

  Ha dé bra och jobba på!
  Kram, Jenny

Kommentering är stängd.