4 x dagens

Idag blir det fyra gånger dagens. Eller, dagen hittills. En stor kopp thé när det var regnigt och grått i morse. Dagens klädsel, skönaste chinosarna från H&M samt ytterligare ett reafynd från Sigtuna – ChillNorway. Bakning av ljuvligt goda lavendeldrömmar. Äntligen tid för att krypa upp i soffan bland alla kuddar och läsa förra numret av Residence. Ett otroligt inspirerande nummer av en tidning jag annars inte läser. Lördagsgodis i form av svarta söta bigarråer. 
Ja, min lördag har börjat på topp. Utvilad. Ikväll blir det myskväll med J när han kommer hem från sitt långa arbetspass. Kanske lite hemmagjord pizza och en flaska rött skulle vara på sin plats…
HAPPY SATURDAY

Inga kommentarer

  • Hellu Sweetie och HAPPY SATURDAY! Vilka mysiga bilder, det låter som en lördag helt i min smak!! Skulle köpt bigarråer när vi var i stan, vi åt det på Kreta och det är ju lätt beroendeframkallande:)

    Synd att ni inte kom iväg till Gotland men ni får ladda ordentligt för nästa sommar då! Förstår att ni haft mycket att stå i. Du får ta vara på lediga dagar/helger framöver och vila ordentligt;)

    Nu du är det snart slut på ledigheten här, men det ska bli ganska skönt att få sysselsätta sig lite igen;)

    Hoppas ni får en riktigt skön kväll nu! Stor kram!

  • Ja men det låter ju helt perfekt det! Här var det helt soprent i skafferiet, så jag vet inte vad vi ska pigga upp oss med i kväll.

    Kram kram.

Kommentering är stängd.