loppisfynd i näver

Jag tänkte att jag skulle visa er ett av de där loppisfynden jag skrev om. Jag har snöat in mig lite på näver, tycker att det är så vackert samtidigt som det framkallar minnen från min mormor och morfar. Detta fina glasögonfodral (som jag för övrigt var i stort behov av) blev mitt för 16 riksdaler. Det bor nu i min fina Mulberry väska, ett arv från mormor, tillsammans med bästa almanackan från Ordning & Reda, min mycket slitna gamla plånbok och lite annat smått och gott.  Mina andra fynd var inte i helt samma fyndklass när det gäller priset men de är nog dem jag är gladast över.
Vi har packat väskorna och begivit oss ut på landet. Här på gården är det underbart och idag skiner solen från en blå himmel. Nu ska jag ner och dricka mitt frukostthé och se vad som står på schemat för dagen. Jag tror det var tal om blåbärs- och svampplockning och jag tänkte se om jag kan hinna iväg på de närliggande loppisarna.
HAPPY FRIDAY!!

Inga kommentarer

 • Åh vad du fyndar. Och stolen alltså!!! Helt fantastisk!

  Så fint din farmor har det. Jag kan också bli helt glad över inredning som jag ändå inte skulle välja själv. Det är väl det som är intresset. Så härligt med stringens och känsla.

  Tack för allt fint du delar med dig av.

  Kram

 • Som ung älskade jag näver, usch så jag lät gammal nu 🙂 Nu har jag inget av alla dessa fina kvar.
  Fynd är väl skoj att få göra. Ordning & Reda är för övrigt en klar favorit, älskar den kedjan.

  Ha en fin dag i solen

 • Hejsan! vilket finfint fynd! jag skämms ju så dålig jag varit på att besöka dig här i sommar! vart tog sommaren vägen? faktiskt är det så att jag kanske kommer göra ett besök i stockholm snart och om det inte blir av så hade jag gärna gjort ett besök ändå för jag hade tyckt det varit så kul att ses! jag blir så glad för alla dina snälla ord och jag måste säga att du inspirerar mig lika mycket!ser att ni håller på och fixar med lägenheten.. så spännande! Kramar! hoppas ni har en mysig helg fina du!

Kommentering är stängd.