Nu är det dags för FORMEX tillsammans med min fina vän Caroline. På återseende!
HAPPY FRIDAY!


12 Comments

  • avis avis avis.. åh avis.. bäst för dig att du tar massor av bilder och visar 🙂 jag trodde inte där var öppet för allmänheten? det är ju superkul! jag sitter och kliar mig i huvudet över schemat jag lägger för denna månaden. Börjar "nya" jobbet på måndag och då kommer jag antagligen till sthlm redan i slutet av denna månaden! men jag hör av mig när jag vet mer så får vi se om du har tid att ses då 🙂 så mysigt det ser ut med dina spa detaljer. Badkar är mysigt när det väl blir vinter och kallt! Ha nu en bra dga på formex!! Kram kram!!

  • hej du! tänkte att det är lättast att få tag i dig här: P hehe! jag hade tänkt köpa en systemkamera och tänkte om du hade några tips inna jag ger mig in i mörktet. kramen

  • Så mycket läckra inlägg, snygga nya "pjucks" och så ser jag en sån döläcker taxtavla där, har du alla hennes taxtavlor, el vet du om de går att köpa en och en, skulle vilja ha en…Gillar ditt svarta horn nedan också, ha en bra formexhelg! Mari.

  • Åh så roligt!! Lite avis;)
    Men jag kan ju njuta av dina fina inlägg istället, som jag missat den senaste tiden. Och GILLA dig på facebook. Såklart:)

    Nu när jag såg ditt sovrum så fick jag den sista sparken i baken, för att ta tag i vårat… så snyggt!!

    KRAM

Kommentering är stängd.