boråstapeter

Jag blev inbjuden till en trevligt pressträff med Boråstapeter i förra veckan där fick vi se delar av deras nya kollektion, Karlslund. Det är framtagen av Hanna Wendelbo-Hansson och hon har använt flera hundra år gamla tapeter ur Boråstapeters arkiv men även hittat riktigt gamla tapeter och mönster i olika hus runt om i Sverige som hon gett nytt liv åt i kollektionen. 
Det var en riktigt vacker kollektion med många fina tapeter. Det jag gillade med den är att bakom tapeterna finns en historia, speciellt de som hon återskapat från gamla möster som hittats i gamla hus och gårdar. Sådan gillar jag, när det gamla bevaras. Kollektionen kommer att finnas ute i butik i början av december.


 

TACK för alla kommentarer! Eftersom fina svärmor är här i helgen har datorn fått lega åt sidan. Imorgon hoppas jag kunna titta in till er alla och svara på alla fina kommentarer. 
SKÖN SÖNDAG ALLA FINA!

I was invited to an event with the Swedish wallpaper company Boråstapeter last week. We got to see their new collection Karlslund that is based on several hundred year old patterns. It was beautiful. 

THANK YOU for all of your comments. My lovely mother-in-law are here this weekend and therefor the computer have been left off. I hope I have the time to reed what you have been up to this weekend and reply on al of your comments tomorrow. Happy sunday!6 Comments

Kommentering är stängd.