Fabriken – Favoriter i köket

Lite sent insåg jag att jag inte fotat mina favoriter i köket till Fabrikens tema. Som tur är så finns det några bilder i arkivet på vårt kök som jag kan utgå ifrån. Snart kommer ni nog få se nya bilder eftersom projekt griffeltavla påbörjas inom kort.
Jag älskar mat, både att äta och laga, och bland det viktigaste i vårt kök är råvarorna. Bra, ekologiska oljor och vinägrar, egenodlade färska kryddor i säsong och lök i massor t.ex. En annan sak som har tagit lite tid att lära sig men som jag nu fullkomligen älskar är vår gasspis. Den är fantastisk!

Eftersom jag är en etablerad tedrickre så finns har jag en hel del te. För mycket om man frågar J. Endel (många) har jag köpt själv och där finns favoriter så som Kusmi och Clipper. Andra har jag fått vid olika tillfällen bland annat de i fina påsar från NK som får stå framme bredvid mina korgar från Granit.
En annan sak som jag verkligen uppskattar med vår kök är det två stora fönsterna. I den gamla lägenheten hade vi bara ett litet u-kök utan fönster så här njuter jag verkligen av ljuset.
Det var allt för mig, ni kommer nog få se många fler bilder från vårt kök här på bloggen, både på mat och inredning. Hoppas ni har en fin kväll!

*

Inga kommentarer

 • Riktigt fint! Gillar dina korgar från granit o de där zinkboxarna med glas… får lite ha-begär:) Väggfärgen faller jag pladask för, hade nått liknande i sovrummet tidigare som jag får lite abstinens efter och elefantbrickan får mig att sucka djupt!
  Ha en fin kväll!
  Cecilia

 • Wow vilket fint kök!!! Love it 😀 Haha älskar också te, speciellt denna årstid!

  Och Maria Tack snälla för din fina fina kommentar hos mig 😀

  Ha en mysig söndag!

  Massa Kramar!

 • Härligt inlägga, jag röstar på dig den här gången också 🙂
  Jag är ingen tedrickare, men köpte precis nya underbara tekoppar, o då lyxade jag till med dyrt te från nk också.. 🙂 Härligt!
  Ha en fin ny vecka också!

 • Så vackra bilder!

  Clipper te måste jag absolut testa någon gång 😉

  Visst är det helt fantastiskt med en gasolspis! Ser ut som ni har precis lika spis som vi har 🙂 Siemens.

  KRAM

  Ansku

 • Har pinnat den översta bilden tidigare 🙂

  Jättefint med löken i zinkkorgen, skorporna i zinklådan och värmeljusen i glascylinderm. Till exempel.

  Och jag blev så himla hungrig nu när jag såg pizzan och vinglaset! Ser delikat ut!

 • Åh ja, vi har nog en hel del gemensamt tror jag utifrån att ha sett ditt ursnygga bidrag 😉 Jag balanserar mellan dig och en annan Fabrikskollegas kök…vem ska jag rösta på tro!? Hur jag än gör så ska du veta att jag tokgillar ditt kök (och blogg;)

  Kram Tina

 • Hej sötnos!

  Tack för ditt grattis, jag har verkligen haft det kalas med både födelsedag och firande:) Härligt med händelser som piggar upp i den grå vardagen:P

  Tycker köket ser superfint ut! Så himla fint med skorporna i burken och löken i korgen. Gör intrycket mycket hemtrevligare:)

  Hur har ni det då? Är ni kvar på gården? Hoppas ni har det riktigt mysigt!

  Massa kramar!

 • Hej! ett gammalt inlägg men jag provar att kommentera ändå- din väggfärg över kaklet, råkar du komma ihåg vad det är för kulör? Tack på förhand! /Anna

 • Hej Anna, tyvärr var den väggen målad innan vi flyttade in så jag har ingen aning om vilken färgkod den har… Hoppas du hittar någon du blir nöjd med. 🙂 /Maria

Kommentering är stängd.