spets

Jag är riktigt sugen på en vit spetsklänning till nyårsstassen. Sen jag såg den här bilden från H&M har jag inte riktigt kunnat släppa den. Jag dammsuger just nu Stockholms secondhand butiker i jakt på en vacker gammal spetsklänning men so far no luck. Det finns andra alternativ, Monki har till exempel en eller den från H&M som tyvärr är en aning för figursydd för att falla mig helt i smaken. Tänker mig ett par klackar, mörkt nagellack och kanske några fina accessoarer från Lite Kalabalik!? Nice!
Jag ska se till att ta några bilder på griffelväggen! Jag stötte på lite, ehrm, problem. Förklarar sen.
FIN KVÄLL!

Inga kommentarer

  • Åh ja spets asså. Så fint! Hoppas du hittar en!!! Ja Kajsa/enkla ting har mkt mkt träigt fint! Tack!
    Detsamma! Kram/Jennifer

  • Ja, den från Monki är nog min favorit också. Att titta efter nyårsblåsan k´har jag helt glömt, det är hög tid att börja nu 🙂
    Hoppas du haft en fin kväll.
    Kram Johanna

  • Finfiiint! Har faktiskt nästan precis en sådan som jag köpte på bikbok i sommras för 200 kr. Har använt dne jätte mycket.. dels både till jeans mer som tunika men även som klänning! Hur går det nu med allt ditt julpysslande? vi har stor julbakdag på söndag, jag och en vän, ska prova att göra massa gottigt :)Nu får du föressten hjälpa mig att komma med idéer på ställen man kan fotografera – vackra julhem eller annat längre fram!! hittar du några bra i stockholm kan vi ju besöka dem och göra jobbet ihop! 🙂 Kram på dig!!!

Kommentering är stängd.