.watering

Jo, jag glömde ju tipsa om min smarta vattenflaska. Det kan ju vara lite svårt att vattna på känsliga små frön och sköra nygrodda plantor. Därför tog jag en gammal vattenflaska och gjorde några hål i locket med hjälp av en hammare och spik. Lätt som en plätt. Sen har man en bra och skonsam vattenflaska. Återanvändning, det är grejer det!
Ikväll ska jag sätta mig och gå igenom era frågor och svara på kommentarer. Det har varit lite dåligt på den fronten den senaste tiden. Jag ber om ursäkt för det. Dessutom verkar det vara något problem med min kth-mail så vissa mail bara försvinner. Har ni skickat ett mail och inte fått svar så prova igen eller hojta till här! 
FIN MÅNDAG!
I reused an old water bottle and created a smart watering device to water the fragile new plants and seeds. Just make small holes in the cap with a hammer an nail. Done! Reuse is great!

4 Comments

  • Ja du, det där med hus. Det börjar bli svettigt bara jag tänker på husletande faktiskt 😛 Det är en himla massa för och nackdelar med allt, nu är vi lite inne på att "ska man kanske bygga eget"..men då får man ju aldrig den där gamla charmen! Du skulle sett huset vi var och tittade på förut, en gammal trädgårdsmästarvilla med stort orangeri, med vindruvor i taket och stora äppelträd. Äpplena såg ut som de man köper i butik, trots att de var obesprutade, helt galen tomt som jag blev fullkomligt störtförälskad i. Tyvärr föll varken jag eller mannen för huset.. Men, letandet fortsätter.

    Mysigt med alla frön du planterar. Jag misslyckades lite förra året och blev lite bränd om nosen..vet inte om jag ska våga ge mig på det där igen!

    Varma Kramar Mary

  • Det var verkligen riktigt smart 😀 Krukorna var ju verkligen fantastiskt fina 😀 Kanske man ska ge sig på att så lite, kul att se när det växer.

    Ha en bra helg,
    Malin

Kommentering är stängd.