.nordiska trädgårdar 2012:1

Idag har jag faktiskt varit feberfri så jag och mamma kom iväg på vårt länge planerade besök på Trädgårdsmässan Nordiska Trädgårdar. Jag hade inte med kameran men var bara tvungen att fota lite med iphonen när vi gick förbi Skillebyholms vackert inspirerande “vardagsrum”. Skillebyholm jobbar med och lär ut biodynamisk odling och jag tilltalas verkligen av kretsloppstänkandet och hanteringen i den typen av ekologisk odling. De hade ett fint budskap om att ta odlingen in i vardagsrummet, alltså  närodlat, och de hade gjort det riktigt snyggt. Mitt tips att titta på om ni tänkt besöka Älvsjömässan i helgen. Zetas var såklart också vackert att lägga ögonen på och Viktoria Skoglunds underbara bok hade gärna fått följa med hem. Tyvärr gjorde den inte det men det följde med en hel del trevliga plantor istället. Återkommer med dom en annan dag.
Tack för alla fina krya-på-dig-hälsningar. Jag tror allt de hjälpte lite.

6 Comments

  • Åh, vad roligt med Nordiska trädgårdar! Vi åker dit i morgon med mina föräldrar. Kul att Zetas är där! Vi hade tänkt åka förbi deras butik på hemvägen.

    Det är superkul att vara med trädgård! Om det bara kunde bli lite varmt så man kan vara ute och faktiskt njuta lite. Får se hur mycket vi ger oss på i år, vi vet ju inte vad som finns och vad som kommer upp ur jorden än.. Så jag är mer på jakt efter fina spadar och krukor på mässan än plantor och blommor.

    Klart ni ska få se allt trädgårdspyssel sen! Vill se din balkong också! 🙂

  • Vilka fina bilder! Där skulle man ha varit alltså 🙂 Verkar som man kunde få massor av inspiration där! Visst har man ett sug efter värme och vår nu, jag har lagt ut bilder från vår renoverade trädgård den sista tiden och jag drömmer mig verkligen bort till sommaren redan 🙂

    Trevlig helg!
    Kram Linda

Kommentering är stängd.