FABRIKEN | SUNDAY PICTURE

Vi gick en promenad till slottsparken i eftermiddags och plockade frukt. Det är okej att göra det där om man tar fallfrukt eller sådant som man kan nå så att inte träden skadas. Någon före oss hade dock en lite annorlunda teknik…Plommonen var inte riktigt mogna än men vi fick ett par olika sorters päron och äpplen. Det är ren ock skär lyx när man bor i lägenhet utan egen trädgård. Älskade skördetid! Och som ni kanske märker så är Fabriken igång igen och det känns verkligen kul att få lite inspiration till att plocka upp kameran igen. 
En annan sak jag upptäckte idag är att jag har blivit fullkomligt nedlusad med spam. Det har nog trillat in en 200 kommentarer under dagen så nu har jag försökt installera något sorts filter. Jag hoppas att det inte ska vara något problem med “vanliga” kommentarer men om ni upptäcker att er kommentar inte kommer fram kan ni väl slänga iväg ett mail så jag får se om det går att lösa problemet. 
FIN KVÄLL TILL ER ALLA!