THE MOTHER NATURE CALENDAR

Jag har fixat en kalender inför nästa år, The Mother Nature Calendar från Team Hawaii. Helt underbar är den! Jag var sugen redan förra året men då hade vi redan den ni ser ovanför, en årsplan från Granit. Jag gillar att ha kalendrar översiktligt så att jag får ett helhetsgrepp. Och på tal om kalendrar så har jag gjort ett avsteg från det där klassiska enkla som jag annars faller för. Den här ligger och väntar på min byrå. Den som jag tror att Tant Johanna satte i huvudet på många av oss. Jag längtar redan efter att det nya året ska börja! Men tillbaka till The Mother Nature Calendar, min är köpt på Rädda Barnens designshop och just nu finns den där på extrapris fram till den 29/11. Skynda och fynda samtidigt som Rädda Barnen får en del av kakan!
Och just ja, vi har målat en vägg (eller egentligen två) mörkgrå här hemma. Ni kan skymta den här i bakgrunden. Jag är fasligt nöjd! Ska se om jag kan få till några fler bilder vad det lider. 

2 Comments

Kommentering är stängd.