Idag jobbar jag min första dag efter nästan fyra veckors semester. En riktigt fin och välbehövlig semester har det varit. Men igår hade jag ordentligt med jobbångest och botade det med bad och plockandet av blommor. Från torpet fick jag med mig några stormhattar som fortfarande var fina och på lotten hade ytterligare dahlior slagit ut. Hurra! Jag plockade ihop en stor bukett med rosenskära, luktärt, jungfrun i det gröna och dahlior. Älskar den buketten! Jag ska absout odla alla dem igen nästa år. Jag har fått blodad tand på blommor och redan påbörjat en lista med fler sorter jag vill ha. Vi får se hur mycket yta jag kan förhandla till mig på lotten…

Kommer ni ihåg att jag skrev om Jungfrun i det gröna tidigare? Mina blev faktiskt riktigt stora och fina. Tyvärr blommar dom ju ut ganska fort (och precis i den vevan vi var borta) men jag tycker de är fina även om det bara är fröställningen kvar.

 

2 Comments

Kommentering är stängd.