Godaste musten just då

Roslagens Musteri the waves we make

Kanske sist på den här bollen men tänkte komma med ett sensommartips. Var på Edblad i Gåsvik. Alltså på Väddö, norr om Norrtälje. Sånt otroligt ställe. Butik, restaurang, uteservering och fantastisk lekpark för barn. I alla fall. Köpte en äppelmust från Roslagens musteri.  330 ml Ingrid Marie. Inte speciellt billig vill jag minnas men sjukt god. Om ni ser den sparsmakade röda etiketten någonstans – tveka inte! Slå till. God, godare, godast!

Roslagens Musteri the waves we make

Åkte tillbaka förra veckan. Då fanns inte äppelmusten kvar. Säg den lycka som varar för evigt.

 

 

Written By
More from Rekodricka

Rekodricka jämför äpplen och päron minus päron

Jag är bakis. Och så otroligt glad att jag väntat med testet...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *