3 favoriter från Stockholm Beauty Week

Sweden Eco organic skincare Facial Cream.

Naturlig dag- och nattkräm som lätt absorberas och lämnar huden återfuktad, mjuk och smidig. Skyddar och vårdar samt lindrar tecken på trött och livlös hud. Baserad på rättvisemärkt aloe vera som återfuktar effektivt och skyddar huden. Innehåller parakrasse som har dokumenterad effekt på ökad fasthet och minskad linjebildning i huden. Mild doft från frukt och bär.

Rosy cheeks ansiktsmask från Lush.

Ansiktsmasken är gjord på kalamin och roslera, och designad för att varsamt rengöra hud med rodnad. Masken innehåller en infusion på färska rosenblad och den absolut finaste rosoljan för att balansera och lugna. Vi har även tillsatt rejält med mjukgörande, veganskt glycerin. Den tjocka, lena texturen gör Rosy Cheeks till en dröm applicera och blandningen av djuprengörande leror innebär att den dessutom har en lätt uppstramande effekt på huden. Produkten passar dig som vill att din hy ska kännas mjuk, lugn och något matt. 

Radiance Oil Serum från Go cirkulär.

Serumet innehåller havtorn, kaffeolja och squalane. Närande och reparerande. 100% naturliga ingredienser, 100% veganskt. Vinnare av Nordic Natural Beauty Awards 2023.

More from The waves we make

Återvinningsfesten Hornstull

Sista söndagen i maj varje år fylls gatorna i Hornstull snabbt av...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *