Streetstyle – Rebecca Frederiksen

Rebecca Frederiksen,  28 år, kikade runt på Beyond Retro.

Vad har du på dig?
Vintage Kimono från Tokyo, topp från Weekday, byxor från & Other Stories, skor från Vagabond, väska från Weekday och solglasögon från Miu Miu.

Vad inspireras du av när du klär dig?
Jag klär mig efter mitt humör, så ibland blir det mycket färgglatt och vissa dagar blir det bara mörka toner om jag inte riktigt orkar. Jag gillar också att använda mig av mycket accessoarer och att matcha min outfit från topp till tå. Sedan jobbar jag själv som printdesigner så jag gillar också mycket print.

Har du någon favorit butik/designer?
Just nu gillar jag Miu Miu väldigt mycket, men också Prada och Marni.

Tänker du på varifrån dina kläder kommer när du handlar och hur de har tillverkats?
Jag jobbar för ett kommersiellt företag så jag tänker väldigt mycket på hur baksidan av klädindustrin är. Jag har alltid handlat mycket vintage, men haft ett uppehåll en period och nu börjat leta unika vintage kläder igen.