Som en del i Saltå Kvarns Smakråd som jag är med i var vi nere på en utbildningsdag i Järna i lördags. Det var verkligen jätteroligt och inspirerande. Jag har fått träffa så många nya trevliga människor och inspirationsförrådet har fyllts på. Vi fick höra mer om Saltås verksamhet, äta gott och baka med surdegsbagaren med stort S – Manfred Enoksson. Vi lagade även smoothies och annat gott med Lisen Sundgren och sen blev det så klart en kasse med hem från butiken. Att äta bra mat är viktigt för mig och allra helst ekologiskt. Nu ska jag även ta tag i surdegsbakandet igen, att försöka mig på knäckebröd står högt upp på listan.

5 Comments

  • Aha…där är den,bra vinkel blev det med säckarna! I like it! Känner mig lite som foto-assistent,jag stod ju faktiskt precis bredvid säcken 😉

    Sköna bilder,mer lugn än de faktiskt var 🙂

  • MEN så härligt. Jag älskar Saltå Kvarns produkter. Och jag, liksom du, vill äta bra mat. Rätt mat. Jag avundas min vän som bor i USA där ekologisk mat är ganska självklart som val.
    Inte alls lika självklart här … tyvärr.

    Du, din blogg är en riktig pärla!
    Hoppas magsjukan gett med sig.
    KRAM xx

Kommentering är stängd.