Hur blev det redan oktober? Tycker att det nyss var augusti. Det här med att tiden går fort har nått nya dimensioner när man har en liten som bara växer och utvecklas mer för varje dag som går. På tal om att växa så är det inte i en allt för avlägsen framtid som vi växer ur vår tvåa. Vi sneglar på och drömmer om treor men avvaktar lite, kanske tills jag börjar jobba igen. I helgen tog vi i alla fall en utflykt till några nya stadsdelar och områden som vi är lite sugna på. Vi började i Midsommarkransen och promenerade ner mot Aspudden och Vinterviken. Riktigt mysiga områden måste jag säga! Annars har den här helgen bestått av promenader i höstvädret, fikapauser med finna människor och lite för lite sömn. Damen är nämligen inne i någon fas (?) och sover ännu sämre än tidigare. Vaknar varannan eller varje timme och är ledsen eller bara stökar och fäktas i sömnen så att vi vaknar. Nåja, hon är rackarns underbar ändå. Fast lite mer sömn skulle inte skada.

Ny vecka, ny månad. Hej oktober!

2 Comments

Kommentering är stängd.