FOOD I WANT TO LIKE

 Pictures (with permission): Aran Goyoaga ©

Dessa helt fantastiska bilder kommer från min absoluta favorit när det kommer till matstyling och fotografering, Canelle et Vanille. Jag har skrivit om denna underbara blogg förut men det tåls att upprepas. Hon kommer dessutom ut med en ny bok som jag skriver upp på min vill ha lista omedelbart!

Jag älskar mat. Så är det bara. Jag älskar att handla (till skillnad från min sambo) och jag älskar att laga mat. Hitta fina råvaror och stödja småskaliga producenter som tillverkar produkter med kärlek och gör det naturligt utan att förstöra miljön. Tyvärr är jag en smula kräsen och har alltid varit det (mina föräldrar som kämpade vi matbordet under min uppväxt kan nog skriva under på det). Men jag vill lära mig att äta många av det sakerna som hittils inte gått. Så jag har gjort en lista. En lista över saker jag ska träna mig till att tycka om. Dels för att många av sakerna är bra att äta ur miljösynpunk och för att jag tycker det ser gott ut. Här har min topp tre och har ni något vinnande recept på någon av dessa råvaror blir jag förstås glad om ni vill dela med er av det.
Musslor – något av det bästa man kan äta ur havet med tanke på miljö och hållbarhet.
Svamp – jag är uppväxt i svampskogen och älskar att plocka men gillar inte alls smaken.
Zucchini och Aubergine – jag är på god väg (ska ta och dela med mig av ett fantastiskt recept en annan dag).
Har ni något som ni inte alls tycker om men vill lära er att äta?