Om lite drygt en vecka fyller jag 30 år! Höggravid som jag är så blir det tyvärr ingen stor fest men det blir nog till att fira både två och tre gånger den helgen vilket jag ser fram emot. Jag knåpade ihop en liten önskelista med rysligt dyra saker. Nu har jag redan mer än vad jag behöver men önska kan man ju alltid göra.

Regnjacka från Stutterheim som förhoppningsvis kan leva med mig i 30 år till. Drömvasen Pallo (den mindre varianten) från Skruf hade inte varit fel att få utöka min vassamling med. En vacker kåsa i sameslöjd att hänga på bältet när man är ute på tur i fjällen. En annan drömvas är Äng från Klong. Finaste väskan Moa i naturgarvat läder från svenska Myr. Kuddar från Norrgavel kan man aldrig ha för många av. Nu finns ju dessutom Emma Von Brömssens fina kuddar där. Silverörhängen från Drakenberg Sjölin är så vackra och skulle gärna få finnas i min smyckeslåda.