Lite sent att önska Glad Påsk kanske? Jag hade storslagna planer på ett fint inlägg i påskdagarna men så glömde jag datorn hemma. Skyller på min virriga gravidhjärna. Vi var ute på landet hos min mamma, kramades med djuren och blev ompysslade med god mat. Vi gick igenom lådor av gamla kläder, valde ut och tvättade upp det vår lilla ska få ärva. Sen åkte Johan tillbaka till stan för att jobba. Jag och mamma passade på att sy upp små bebislakan av gamla trasiga lakan. Perfekt att bädda med i vagnen, babykorgen vi fick av grannen och i sidosängen vi köpt på blocket. En sväng på den lokala loppisen hann vi också och hittade ett gäng till med små bebiskläder. Perfekt som basgarderob och sen kan man välja ut lite finare plagg i bra kvalité som vi kan investera i. För jisses vad bebiskläder är dyrt!?

Jag plockade min första vitsippsbukett på söndagen när all den snö som föll på fredagen äntligen smält bort igen. Fy för snö i april men hurra för vitsippor. Kan vara den bästa vårblomman!

Tyvärr slutade helgen lite tråkigt med att jag fick, vad som visade sig vara, en kraftig migränattack på söndagen. Halva natten spenderades på förlossningen/akuten för att utesluta värre saker vilket det som tur var inte var. Tyvärr höll huvudvärken i sig i dryga tre dygn och först idag har jag känt mig som en människa igen. Nästan.