Den här onsdagen är lite speciell. Jag slutade nämligen på jobbet igår inför föräldraledigheten och som det ser ut nu är jag inte tillbaka för ens nästa år. Vilken konstig känsla. Samtidigt helt underbart! Dagen började med koll av bebis och mig på sjukhuset och sen några ärenden för att byta/köpa/hämta ut saker jag inte hunnit eller orkat med den senaste tiden. Jag unnade mig årets första pioner, bara åsynen av dem ger mig energi! Min senaste sko-investering är ett par svarta Birkenstock som jag hoppas ska kunna följa med i många år framöver. Äntligen kunde jag byta till mig rätt storlek. PolarnoPyrets senaste ekologiska kollektion tilltalar mig verkligen och idag fick två plagg följa med hem. Min hudvård har varit på randen att ta slut och det är bäst att passa på att investera i ny innan föräldraledigheten kickar igång. Jag använder Jurlique och trivs väldigt bra med just det märket. En vattenflaska i glas  slank också med hem. Har hört att man dricker litervis när man ammar! Bärsjalen från Sollybaby hade äntligen kommit och den är precis så fin som jag tänkt mig. Hoppas verkligen att lillan ska gilla att bli buren i sjal. Till middag blev det kronärtskocka med getostkräm – inte fy skam en onsdag!