Jag hade sett fram emot att gå på Bondens egen marknad på Katarina bangata i flera veckor och igår var det äntligen dags. Jag släpade med mig mitt entourage (dvs Johan och Ellen). Barnvagn på marknaden var ingen barnlek så det slutade med att dom stod utanför stråket och väntade medan jag fick härja fritt bland blommor och keramik. Lycka! Målet var bland annat dessa dahlior.

En ny bekantskap var keramiken från Handcrafted-Stockholm som jag inte sett för. Jag föll pladask för hans fina keramik och ett fat fick följa med hem.

Efter det gick vi och åt lunch på A Bowl vid Mariatorget. De har den bästa poké-bowlen jag smakat hittills.

Väl hemma fick jag packa upp allt gott och kunde inte hålla mig från att ta en bild. Jag har tidigare köpt nätkassar att ha Ellens leksaker i och en har hamnat i skötväskan och funkar perfekt som shoppingkasse. Eftersom den är så liten så är den alltid med, även vid oplanerade inköp, vilket gör att man slipper dessa eviga inköp av plastkassar.