Efter flera år inom PR-branchen har jag märkt att de absolut mest intressanta idéerna kommit ur ett sammanhang där människor från olika bakgrunder har mötts och samverkat. Därför skapade jag The Collective, ett initiativ som vill uppmuntra fler att samarbeta mellan olika branscher och kulturer.

Syftet med The Collective är att bryta ner barriärer som samhällsklasser och fördomar som hindrar hållbara och innovativa idéer att växa fram. Alldeles för många spännande lösningar blir inte till för att vi stannar i våra homogena trygghetszoner.

Låt oss ändra på det.

The Waves We Make är ett fantastiskt forum som delar The Collectives mål att bidra till en mer inkluderande och hållbar värld. Därför är jag är så otroligt stolt över att få vara en del av detta viktiga sammanhang.

Bloggen här kommer vara en plattform för kreativa lösningar som vuxit fram ur spännande samarbeten och ur delningsekonomin. Den kommer att lyfta projekt och personer som kommer ge dig nya tankar.

 

/Maria Fabricius, grundare av The Collective

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *