_DSC0052-001

 

De senaste dagarna har verkligen flutit ihop på något konstigt sätt. Att helt plötsligt vara ledig och inte ha någon tid att passa har lämnat mig i någon slags paralyserat tillstånd där allt jag kan göra är att förstrött bläddra igenom Pinterest, läsa ikapp på fina bloggar, ge mig ut på långa löparrundor och när man börjar slappna av kommer såklart förkylningen som ett brev på posten. Som tur är verkar det bli en ganska så snäll variant denna gången. Och eftersom det regnat de senaste dagarna gör det inte så mycket ändå. Det är ju ändå helt okej att hänga inomhus, dricka kopp efter kopp med kaffe och klottra ner massa inspiration till kommande blogginlägg i fina anteckningsblock. Nästa vecka kommer jag bjuda på flera smarriga midsommarrecept bland annat. Att det är midsommar nästa vecka är ju helt sjukt pga vart har tiden tagit vägen?

Ny mapp (2)

Den senaste tiden har jag sett ett oändligt antal varianter av toasts på både Instagram och diverse bloggar. Man vill ju inte vara sämre så jag har den senaste tiden njutit av glutenfritt surdegsbröd med grillade persikor och hummus. Denna typ av mat kräver ju egentligen inget recept, man skär persikorna i klyftor och grillar dem på grillen eller i ugnen tills de är sådär lagom mjuka och har fått lite fin färg i kanterna. Därefter brer man ett tjockt lager hummus (recept finns i det här inlägget) på surdegsbrödet och toppar slutligen med persikorna och gärna några kvistar färsk timjan. gott!


_DSC0059-001

_DSC0095-001

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *