Jag befinner mig just nu på vårt sommarställe där sjöns lugna skvalpande, trädens susande och myggornas surrande är det enda som hörs. Inga bilar, inga flygplan, ingenting som stör. Här traskar jag runt i skogen, dricker kaffe vid sjön och ser solen vakna bakom skogens träd, möter rådjur på min morgonpromenad och glömmer allt vad internet, Netflix, stress och tillgänglighet heter. Här lagar och fotograferar jag de sista recepten som ska in till olika tidningar innan jag kan ta semester på riktigt. Med alla de rustika naturmaterial som finns runt knuten är det inte svårt att hitta inspiration här. Så, här kommer en bildbomb från denna lilla röda stuga vid en sjö ute i skogen.

Förresten, ni vet väl att ni kan köpa några av mina foton som posters och tavlor på Printler.se? Och ni har väl också sett att ni nu kan följa mig och min blogg på Bloglovin!?

Ha nu en underbar dag, fina ni! <3

Sommar på landet

Sommar på landet

Sommar på landet

Sommar på landet

Sommar på landet

Sommar på landet

Sommar på landet

Sommar på landet

Sommar på landet

5 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *