Med doften av regnskog, savann och vita stränder fortfarande färsk i hud och hår har vi nu kommit hem till Sverige igen. Efter att ha packat om väskorna åkte vi raka vägen till vårt landställe där lugnet, tystnaden och den svenska naturen är precis vad vi vill ha just nu. Här kan vi varva ner från vår semester, hur komiskt det än må låta, och smälta alla intryck från Afrika. Mitt ute i skogen sitter vi och njuter av sjöns skådespel, fotograferar, pratar, tar nattbad och långa skogspromenader. Dessutom kom vi ju hem till bärsäsongens absoluta topp så vi fyller burkar med vinbär, blåbär, hallon, lingon, hjortron och så ännu mera blåbär. Hemma i Stockholm ska frysen fyllas till bredden med dessa bär som helt fantastiskt nog är helt gratis och så närodlat och ekologiskt det bara kan bli. Hur mycket jag än älskar att resa och upptäcka nya kulturer så skulle jag inte vilja byta bort den svenska naturen och årstiderna mot något annat i världen <3

_DSC0639-001

_DSC0580-001
_DSC0610-001
_DSC0631-001
_DSC0643-001
_DSC0647-001
_DSC0649-001
_DSC0655-001

Processed with VSCO with f2 preset

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *