Processed with VSCO with f2 preset


Vi är redan på tillbakablick nummer 3! Det känns som att det var igår jag skrev den första tillbakablicken och försökte klura ut vad jag skulle ha med och inte. Men tydligen var det tre veckor sedan. Den här veckan kom hösten. Officiellt alltså. September är här och det känns härligt att tiden för stickade tröjor äntligen är här. Jag skrev mer om mina tankar kring hösten och en summering av augusti i det HÄR inlägget.

Den här veckan har varit lite extra fin. Den började med en hel del jobb och mycket promenerande runt omkring i Stockholm. Jag köpte mig ett par nya jeans i 100 % ekologisk bomull och jag är så nöjd. Och i vanlig ordning gick dagarna i en rasande fart och helt plötsligt var det fredag. En fredag som bestod av jobb och en superhärlig lunch utomhus (!) med Sofia. Vi pratade mat, resor, företagande och framtidsdrömmar och jag åt den godaste salladen på länge. Björnbär, jordgubbar, avokado, spenat, balsamico, pinjenötter och quinoa i en helt perfekt blandning. Jag jobbade några timmar till på eftermiddagen och sedan var det dags för mig och min sambo att bege oss in mot stan för tapas med kärlekens bror + kusin. En mycket trevlig kväll med massor av god mat, dryck och fint umgänge. När klockan slagit midnatt åkte vi hem och en bättre start på helgen kunde en ju knappast få. En lugn lördag hemma med bokläsning, lite jobb och allmänt hemmamys följde efter det.

Idag, söndag, var vi tvungna att uträtta några ärenden. En lunch (vegansk burgare gjord på Oumph!, se bild nedan) senare var det dags för mig att bege mig in mot stan för att möta upp bästa Karoline. Vi spenderade eftermiddagen med massor av kaffe och en lugn promenad genom Gamla Stan. Timmarna bara rinner iväg när man är med den pinglan och det är så härligt att prata vegetarisk mat, företagande, böcker, odling, hållbarhet och tankar om livet i stort med en så härlig, inspirerande och genomsnäll människa som Karoline. Jag är så glad att bloggvärlden gett mig möjligheten att lära känna människor som Karoline och Sofia <3 Nu är jag laddad med massor av inspiration och känner mig SÅ pepp på en ny vecka.

Ny mapp

Det var länge sedan jag åt mat ute så många gånger som under denna veckan, men ibland blir det så och trots att mat är min stora passion är det ibland skönt att sätta sig vid dukat bord. Trots både salladslunch och tapasmiddag ute har jag hunnit äta en del annan mat också. Tomatsoppa med linser bland annat. Nästa vecka kommer fler recept på god höstmat, det lovar jag.

_DSC0127-2

3 positiva saker

Varje vecka skriver jag ner 3 positiva saker. Det kan vara fina möten, händelser eller personliga saker som jag tycker är extra bra. Ett sätt att uppmärksamma allt det positiva som händer i livet, men som man lätt glömmer bort i vardagen. Denna veckan har varit extra bra så det får bli 4 positiva saker istället för 3.

  • Min supertrevliga lunch med Sofia
  • Mina nya jeans i 100 % ekologisk bomull
  • Att jag fick spendera en eftermiddag med bästa Karoline
  • Att jag skaffat en Facebook-sida för The Nordic Kitchen så följ mig gärna där

Nu önskar jag er en fin söndagskväll och en fin start på den nya veckan. Kram på er!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *