_dsc0320

Den här veckan har varit den kallaste hittills denna hösten och jag har haft mössa och vantar för första gången. Det har blåst isande vindar och trägolven här hemma är så kalla att raggsockar är ett måste. Vi har ätit soppa till middag flera dagar och jag har gjort en hel uppsättning hudvårdsprodukter för att hålla sprucken och torr hud borta nu när kylan kommer. Jag har druckit mängder av te och kaffe och haft möte inför något roligt som jag snart kommer berätta mer om. Spännande, eller hur!? 🙂

salva_-004


Jag har varit
ledig mycket under veckan och tagit varje chans att vara ute i skogen och njuta av de sista höstlöven och av den krispiga, friska luften. Flera gånger har jag hälsat på min vän ekorren (jag har döpt honom till Ekke) och varje gång kommer vi varandra lite närmare. Snart hoppas jag att han vågar äta ur handen på mig. Det handlar bara om tålamod. Jag lyckades förresten ta några bilder, precis efter att han hämtat en hasselnöt som jag kastat till honom. Hur söt är han inte när han sitter där på grenen? 🙂

_dsc0072


Denna veckan har
annars varit rätt så lugn, med mycket arbete vid datorn och en hel del fotograferande. Flygbiljetter till Island har också bokats, vilket antagligen är veckans bästa händelse! Nästa vår bär det av och jag kan knappt vänta tills jag får se och uppleva detta vackra land. Om ni har några tips på sevärdheter eller bra vegorestauranger på Island får ni hemskt gärna dela med er bland kommentarerna.

Under helgen har vi bland annat umgåtts med fin familj och vänner, varit ute i skogen, plockat mängder med nypon och spelat spel. Nu ska resten av söndagen ägnas åt hemmaspa, bokläsning, matlagning, tedrickande, TV-spel och kanske lite brödbak. Hoppas ni haft en fin helg! <3

3 positiva saker

  • Att Islandsresan är bokad <3
  • Fina skogspromenader med min sambo som får mig att må så bra
  • Att naturen är full av knallröda nypon just nu – bara att gå ut och hämta.

_dsc0206

_dsc0146

_dsc0179

opublicerat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *