Favorit i repris: bönbrownies och varm choklad

blogg1

 

Hej fina! Hoppas ni har haft en härlig helg! Här hemma har vi byggt badrumsskåp, haft spelkväll med fina vänner och idag har jag ägnat större delen av dagen åt att bygga min hemsida. Jag vill verkligen inte jobba på helger egentligen, men nu har jag känt mig tvungen. Och det har faktiskt varit riktigt roligt, men just nu går tekniken emot mig en aning och därför tänkte jag passa på att titta in här och tipsa om två recept som jag är bra sugen på att laga ikväll.

Det första är världens godaste brownies gjorda på svarta bönor. Jag har pratat mig varm om detta recept många gånger tidigare, men jag känner att det kan behöva lyftas igen 😉 Klicka här för att komma till receptet.

Det andra receptet är en riktig vinterklassiker – varm choklad. Jag har gjort det flera gånger under hösten och det är perfekt nu när man går och väntar på att få börja dricka glögg. Bara en vecka kvar till första advent och jag längtar så mycket! Gör ni? Nästa vecka kommer de första julrecepten att komma upp här på bloggen, hoppas att ni är lika pepp som jag 🙂

Jag har massor av idéer som jag vill hinna förverkliga innan jul och jag ska försöka hinna med allt. Just nu ska jag dock fokusera på att få klart hemsidan. Att multitaska gör en bara mindre effektiv så en sak i taget. Vad har ni för planer för veckan? <3

thumb_img_5590_1024

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *