_dsc0277-001

 

Imorse vaknade jag med inspirationen på topp. Igår hade vi nämligen lunch med The Waves-gänget. Vi möttes upp på Djurgården där vi åt lunch på Stora Skuggans Wärdshus – en helt ekologisk och hållbart producerad sådan. Vi träffade restaurangägaren Carola, som var helt fantastiskt inspirerande och hon berättade om sina mål och om restaurangen såklart. Sedan fick vi en underbar lunch lagad på säsongens råvaror och så avslutade vi det hela med det godaste kaffe jag någonsin druckit. Efter några timmar tillsammans med mina fantastiska bloggkolleger och mycket prat om hållbarhet, bloggande, mål och framtidsplaner svävade jag nästan hem. Så imorse när jag vaknade var jag så taggad på…ja, på allt egentligen.

Vi städade lägenheten, tog hand om våra krukväxter och planterade om och så satte vi upp våra stjärnor i fönstren och förberedde adventsljusstaken inför morgondagen. Dessutom blev det lite bakning och fler juliga recept kommer snart att dyka upp här på bloggen. Idag blir det inget recept, men väl några bilder från julstöket so far. Hoppas ni får en fin lördag <3

 

_dsc0133

_dsc0398

 

Today I woke up feeling more inspired than in a long time. Yesterday I had lunch with my collegues here at The Waves We Make. We had lunch here in Stockholm and enjoyed a organic and sustainably produced lunch while talking about blogging, sustainability, future plans and dreams. So, today when I woke up I felt so inspired and had so much energy. 

We cleaned our apartment, took care of our plants and prepared our home for the first of Advent. We also had time for some Christmas baking and a bunch of Christmas recipes will show up here on the blog very soon. No recipe today though, but a few pictures from the Christmas preparations so far. Now I wish you all a lovely Saturday evening <3 

 

_dsc0160
opublicerat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *