tnk-tillbehor-drycker-snacks

Nu är helgen nära och jag avslutar de sista jobbgrejerna för veckan. Tiden går så vansinnigt snabbt och det känns som att jag inte hinner med ens hälften av allt jag vill hinna med. De flesta julklapparna är i alla fall inhandlade och klara och med tanke på julstressen som råder på stan just nu är jag mer än nöjd över det. Är inte julen till för lugn och ro och massa mys? Jag blir galen när jag ser människor hetskonsumera julklapp efter julklapp och jag blir rädd när jag ser alla leksaker folk köper till sina barn. Vad ska de göra med allt? Eller är det bara jag som börjar bli gammal och inte förstår det där längre? 😉

Oavsett om du ska ut och handla julklappar eller ge dig ut på en lång skogspromenad i helgen så har jag tre goda vinterdrycker att dela med mig av. Jag tänker att det kan vara trevligt med något annat än glögg att värma sig med när man kommer hem (eller att stärka sig med såhär i förkylningstider). Ni hittar recepten via länkarna nedan. Ha nu en superhärlig helg fina ni <3

Varm choklad 

Matcha latte 

Gyllene ahimsa lassi

 

Processed with VSCO with f2 preset
_dsc0144

Golden Ahimsa Lassi

1 Comment

  • Svar:
    Tack snälla du! Och detsamma – blir alltid så glada av att få ta del av dina fina bilder, och inspirerande recept här på The Waves. Och dryckerna i det här inlägget är ju definitivt inget undantag – ser så himla goda ut!!

    Hoppas att du också ska gilla talldrickan – är ju så lyxigt med allt gott som går att hitta i det vilda 🙂

    Kramar från Anna och Olof

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *