trip_north_-002

Hoppas ni har en fin tredje advent. Vi är precis hemkomna efter att ha spenderat helgen på lite nordligare breddgrader. Igår morse hämtade vi ut en hyrbil och styrde kosan norrut till svärfar. Snön föll tät och större delen av resan satt jag och sa ”åh, wow, titta vad fint”. När vi vaknade imorse hade det kommit ett par decimeter snö till och resan hem idag var helt magisk. Här har ni ett gäng bilder så att ni också kan ta del av vår underbara hemresa. Alltså, finns det något finare än snötäckta träd? Kram på er <3

P.S Om ni vill se fler av mina reseberättelser kan ni kika in på min hemsida.

trip_north_-001
trip_north_-003

trip_north_-004

trip_north_-005

trip_north_-006

trip_north_

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *