Små vintagehus

Här kommer ett gästinlägg av pysselmamman Nadine som brinner för återbruk. Kanske har du också en stump regel kvar som ligger och dammar i förrådet? Kolla in de här söta trähusen. Jag tror jag skulle använda mina som bokstöd. Eller kanske bygga upp en liten stad till barnens bilar.

En vintage look
hos
Det är lätt att såga till små trähus av en vanlig 45×45 regel. Jag sågade till mååånga.
För att få till den där vintage looken rörde jag ihop en “te & svinto” blandning som fick stå och dra över natten….och målade därefter med blandningen på några av husen.
Färgen på husen förändrades efter någon timme till en mer vintage look.

 

hos2

Förutom att de blev snygga dekorationer som passar överallt vare sig det är i vardagsrummet eller i barnrummet så älskar min 2,5 åriga son att “bygga torn” med dem. Skulle det bli någon skavank på dem när han leker med dem så är det ju bara ett plus då det är exakt den “använda looken” jag gillar så mycket.

Foto och text: House of Strand

Vill du få mer tips från Nadine, så hittar du bloggen här

Written By
More from Gästbloggare

The ultimate nachos by Divya Jagasia

  The Ultimate Nachos Serves 4I always make a big batch of...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *