Swedese Repair

swedeselamino

Swedeses Laminofåtölj har under mer än sextio år varit en älskad favoritmöbel i många svenska hem. Företagets filosofi är att skapa vackra möbler för framtiden och hållbarhet är en självklarhet. Swedese vet att det man älskar, det vårdar man, men ibland behövs ett visst mått av förnyelse. Helt i linje med företagets hållbarhetstänk och höga kvalitetskrav är den nya tjänsten som startar nu i höst: Swedese Repair.

Tapetserare från hela Sverige inbjuds och utbildas hos Swedese för att kunna erbjuda en professionell renovering av Laminofåtöljen. Utbildningen sker i små grupper under tre tillfällen i september månad i fabriken i Vaggeryd, där Lamino har producerats sedan 1956. Med hjälp av originaldelar, unik specialkunskap samt material ur fabriken, kommer de Swedese-certifierade tapetserarna att kunna erbjuda sina kunder en förstklassig renovering, omklädsel eller lagning av sin gamla fåtölj och ge den möjlighet att följa nya generationer.

swedese

”Vi vill att våra produkter ska kunna användas i många år, gärna över flera generationer. Därför lägger vi stor vikt vid att tillverka hållbara möbler av hög kvalitet. Vi ser även hållbarhet som en förlängd livstid för våra älskade möbler. Den nya satsningen Swedese Repair är ett sätt för oss att erbjuda våra kunder möjligheten att förnya och långsiktigt ta hand om sina möbler. Swedese Repair är dessutom ett led i vårt pågående strategiska arbete med att möta och utveckla nya affärsmodeller inom framtidens behov av återvinning och hållbar konsumtion” säger Sonnie Byrling, VD för Swedese.

Swedese kommer att hänvisa till de certifierade tapetserarna för omklädnad och renovering på sin hemsida och via sin kundsupport. I ett senare skede kommer projektet även att utvidgas med andra omtyckta modeller.

More from The waves we make

2 boktips för skogstokiga

Bokember bjuder på två böcker som hyllar träden. Nu drömmer jag mer...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *