Pretty in pink. Vårnyheter från Kavat

Inspirationen till Kavats vår- och sommarkollektion 2018 kommer från Varbergs kust. I Varberg förenas en liten grupp dedikerade surfare som gjort orten till ett svenskt surfparadis. De lever som de lär, surfar i alla slags väder och är ett med naturen. Designteamet har inspirerats av surfarlivet och erbjuder i vår något för alla stilar med ett stort utbud av färger och modeller. En nyhet i kollektionen är pastellfärgerna som nu lanseras i Kavats Eco Performance-läder.

 

KAVAT_BReNNo_OUT_PINK_1508399601 KAVAT_GRYTGoL_WP_OUT_LILAC_1508399619 (2) KAVAT_ALMUNGE_EP_OUT_LILAC_1508399586

More from The waves we make

Föreningen för Svensk Hemslöjd söker stipendiat

Efter ett par års uppehåll på grund av pandemin delar Föreningen för...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *