Cornelia Sun släpper barnkollektion

Det svenska klädmärket Cornelia Sun Collective är två systrars svar på hur du med enkla medel kan förändra världen med stil. I fokus står småskaliga kollektioner som utgörs av unika one of a kind-kreationer i återvunnen textil vilka tidigare burits som traditionella saris av kvinnor i Indien. Varje enskilt plagg bär på en unik historia som du tar vid och tillskriver din berättelse. Nu lanserar systrarna en ny barnkollektion.

Little Miss Sunshine - Nappy covers

Den nya ekovänliga one of a kind kollektion består av mini-kimonos, short och skor och går under namnet ’Little Miss Sunshine’. Alla små kreationer är framtagna som ett steg i ledet att tillvarata befintlig textil ifrån baskollektionen. För varje såld barnkimono går 100 SEK oavkortat till ett barnhem för föräldralösa barn i Nepal.

Little Miss Sunshine - Mini Kimono

 

För fler bilder och härliga kimonos för både stora och små, besök Cornelia Sun.

More from The waves we make

Surtantens 3 bästa syrningstips

“Surtantens syrade” tillverkar mjölksyrade grönsaker av ekologiska råvaror. Surtanten är baserat i...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *