À La Mer

Mini Rodini’s nya Pre-Fall 2020 kollektion “À La Mer” är inspirerad av den franska atlantkusten och Coco Chanels kärlek till randigt. I linje med företagets banbrytande arbete med hållbar produktion är “À La Mer” tillverkad i bättre material som TencelTM, Econyl® garn och återvunnen polyester.

För nya Pre-Fall 2020 kollektionen “À La Mer” har Mini Rodinis grundaren och Creative Director Cassandra Rhodin inspirerats av naturen och livet i havet längs Normandies karga Atlantkust. Kammusslor, bläckfiskar, fiskar och delfiner pryder som print på leggings, t-shirts,

långärmat, mjukiströjor och mjukisbyxor. Den klassiska franska randen som blivit känt och burits av ikoner som Brigitte Bardot, James Dean, Marilyn Monroe, Picasso och Coco Chanel är också med i kollektionen – med en Mini Rodini twist – och orden “À La Mer” skrivet mellan ränderna.

 

Mini Me och stilfulla accessoarer Enligt principen att barn älskar att matcha sina föräldrar och föräldrar älskar att matcha sina barn, och för att möta kundernas efterfrågan på vuxenkläder inkluderar “À La Mer” ett matchande vuxen-set med vävd skjorta och byxor samt en sweatshirt i vuxenstorlek. Plaggen är limiterade och finns endast hos Mini Rodini. “À La Mer” erbjuder också badkläder tillverkade av återvunnet plastavfall, samt ett urval av accessoarer i form av en mjuk handduk, en solhatt, kepsar, fodral och en  strandväska för sommarens äventyr.

Pionjärer inom hållbar produktion Mini Rodini är känt för sitt banbrytande arbete med hållbar produktion. Företaget är GOTS-certifierat, medlemmar av Fair Wear Foundation, medlemmar av Textile Exchange’s 100% organic club, 100% recycled polyester club och

100% man-made cellulosic prefreered fibers. En stor del av ”À La Mer” är tillverkad av TencelTM, som är ett 100% biologiskt nedbrytbart material som framställs i ett slutet system där inga kemikalier läcker ut i naturen. Processen kräver även mycket mindre användning av vatten jämfört med bomull och viskos. “À La Mer” är även producerad i GOTS-certifierat bomull, Econyl® garn och återvunnen polyester.

Kolla in Mini Rodinis badkollektion Splash 

Sugen på att bada? Här hittar du Nordens topp 3 badställen. 

Till Mini Rodini.

More from The waves we make

Vintage-mattor

Bocharouettemattorna från Marrakesh är handplockade unika vintage-mattor som du hittar på Ellos. Boucherouite...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *