Vi vill tipsa om en ny rörelse som heter F/ACT Movement som vill inspirera människor till att göra nya hållbara val. Det är ett samarbete mellan Re:textile, Göteborgsregionen och Swedish Fashion Council. Just nu söker de 10 deltagare, F/ACTIVISTER till sitt pilotprojekt som under 6 månader ska genomgå en shopping detox. Deltagarna får samtidigt möjlighet att på olika kreativa sätt uppdatera sina garderober. Det kan vara genom att exempelvis byta, laga, uppdatera, hyra kläder etc. F/ACTIVISTERNA får också möjlighet att ta del av inspiration från experter inom området och lyssna till designers och kreatörer. För att delta är sista anmälningsdag imorgon 15/2, så passa på! Gå in och läs mer här och se vilka kriterier som gäller för att kunna delta.

Klädoteket kommer att vara med på ett hörn och inspirera deltagarna bland många andra kreatörer. Mer info kommer efterhand. Vi älskar när det kommer fler hållbara initiativ som kan resultera i att fler påverkar sin livsstil och sitt sätt att konsumera mode på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *