Tutto Bene

FÖR MINI RODINIS NYA PRE AUTUMN ‘19 KOLLEKTION TUTTO BENE TAR CASSANDRA RHODIN, GRUNDARE O CH KREATIV LEDARE, MED OSS TILL ITALIEN. “DET HÄR ÄR EN KOLLEKTION FÖR ALLA SOM VILL KÄNNA SIG MEDELHAVS CHICA MED EN 70-TALS TWIST.

Mini Rodini gjorde ett sweat-set i de italienska färgerna för alla coola medan den vadderade solskensjackan är tänkt för kallare dagar. Deras gula jeans poppar i Barocka stadsmiljöer och den nya jumpsuiten passar vid många tillfällen -som bak på en Ciao med endast en hjälm som accessoar – eller lika chic på café med en cannoli eller bruttiboni framför dig. Som Saint Ambroise sa: When in Rome… Hållbarhet är en del av Mini Rodinis DNA och 2018 utsågs företaget till branschledare av Fair Wear Foundation.

Pre Autumn kollektionen TUTTO BENE är gjord av 100% bättre material som GOTS-certifierad ekologisk bomull och återvunnen plast. 70% av kollektionen är producerad via Mini Rodini Living Wage Program för att säkerställa att arbetarna i våra syenheter får skäliga löner och jobbar under trygga förhållanden.

 

 

More from The waves we make

The waves tipsar: utställningen “Mellan handen och ögat”

Utställning och samtal om hållbarhet – läs mer på Svensk Hemslöjds sida 
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *