Görbart – en podd om handgjort skapande

Podden Görbart skapar ett rum för samtal om handgjort skapande i alla former. Det pratas om att skapa, om att hålla på, om att göra. Det kan kallas för olika saker, konst, konsthantverk, pyssel, hantverk eller slöjd.

Görbart bjuder in personer som ägnar sina liv åt att skapa och är nyfikna på hur de förhåller sig till det de gör. De vill sätta ord på det görandet. Det handlar om varför och om hur deras drivkrafter och processer ser ut.

Görbart görs av Erika Åberg och Frida Arnqvist Engström och produceras av Beppo Ljudproduktion.

Ni hittar den t ex här.

More from The waves we make

Sommarens bokpaket

Jag har som tradition att varje år, när barnen går på sommarlov,...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *