AFTER WORK 12 FEB

nyhetsbrev

HI ON LIFE är ett märke av Malin Busck, plaggen tillverkas av oberoende skräddare och konstnärer i Ghana. HI ON LIFE är ett designmärke som arbetar för hållbart mode. Kläderna hålls inte i lager vilket gör att de blir exklusiva då plaggen inte massproduceras. Plaggen är inspirerade av Street Couture med enkla Skandinaviska skärningar som tillsammans med de vågade Afrikanska trycken skapar en härlig kontrast.

Den 12 februari firar vi att märket kommer in till uthyrning och försäljning på Klädoteket med en Design Release. Vi blir då den första återförsäljaren av märket i Sverige. HI ON LIFE kommer även att medverka på Fashion UP! den 18-19 mars med en spännande nyhet.

Så kom och fira med oss den 12e februari och ta del av märket HI ON LIFE innan alla andra! Ta del av härligt mingel, DJ som står för bra musik, inspireras av plaggen och njut av tilltugg samt god dryck.

Plats: Klädoteket, Amiralitetsgatan 2
Datum: 12 februari
Tid: 17.00-21.00
Dj: Do The Math

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *