I skuggan av hjältar

I torsdags stängde vi Klädoteket tidigare för att hinna till ett event som hölls i Grandpas butik. Göteborgsartisten Parham har tillsammans med Brixtol och This is Scandinavia designat en sjal.  Parham var på plats för att berätta historien bakom sjalen. Vi fick också lyssna till hans senaste låtar, dricka & äta gott och mingla runt bland massa folk. En kväll där mode och musik förenades för ett viktigt syfte. Parham vill förmedla en historia som många andra delar med honom. Den är verklig, viktig och den händer jus nu. Intäkterna från sjalen går oavkortat till ensamkommande.

“I dina händer håller du just nu en sjal som tagits fram i syftet att berätta en historia. En historia om föräldrar som tvingades ta allt dem orkade bära och fly.  Det är en berättelse om föräldrar och deras kamp att överleva. Det här är en berättelse om den frustration som ständigt växer hos deras barn då de motarbetas, misstas, misstänks och hindras att ta till vara på chansen deras föräldrar offrade allt för. Det är en uppmaning att inte ge upp. Tack för att du genom att bära sjalen delar den berättelsen vidare.”, Parham.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *