Vi har jobbat många år med Klädoteket, men det är egentligen under det senaste året som vi har jobbat med att utveckla en hållbar affärsmodell för vår verksamhet. En av de främsta delarna vi arbetar med är själva butiken, där vi både hyr ut och säljer modeprodukter från olika hållbara märken. Något som vi haft i åtanke länge är dock att kombinera vår butik med ett litet fik. Vi har skapat en liten yta där man kan slå sig ner en stund och ta sig en kopp kaffe. Vi vill skapa intressanta möten med våra kunder, och bjuder gärna in till samtal över en kopp kaffe och hjälper till att hitta en fin outfit.

Ett koncept som både innehåller en butik och ett fik vore väl en dröm?! Detta var en återkommande trend som vi kunde se i både London och Dublin. Vi tror skarpt på att det konceptet skulle funka även i Sverige, och hoppas att det är något vi får se mer av. Vem vill inte strosa runt bland härliga plagg och sedan ta sig en kopp kaffe och läsa en tidning?! Vi får väl se hur vi kommer att utveckla vårt koncept framöver… Vi kan i alla fall lova att det blir många sköna häng utanför vår butik när solen kikar fram under sommaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *