Klädoteket är så mycket mer än bara en butik! Vi är en öppen mötesplats som bjuder in till häng under olika former, där ansvarsfullt mode alltid är i fokus. I förra veckan gav vi butiken semester ett tag framåt och bjöd in till en sista träff. Det kom så mycket folk! Vi slåss ju precis som många andra butiker, kulturscener och pubar om samma besökare. Vi är väldigt glada över att så många gamla men framförallt nya kunder nu hittat till oss. Och för er som inte vet vad konceptbutiken Klädoteket har att erbjuda ska vi nu förklara det för er.

image

Hos oss har du möjligheten att hyra och köpa alla kläder och accessoarer i butiken (med undantag för kepsarna och ryggsäckarna). Sortimentet består av unika designprodukter, secondhand och vintage. Vi har valt att bara samarbeta med designers som delar våra värderingar kring en ansvarsfull modeindustri och aktivt arbetar för att förverkliga detta. Vi är stolta över de 15 olika designmärkena vi samarbetar med i dagsläget som värnar om både människan och miljön.

 

Vi erbjuder olika hyrpaket som du som kund kan teckna en prenumeration på GULD, SILVER och BRONS. Paketen har olika hyrperioder från 1 vecka upp till 4 veckor, och innehåller olika mycket produkter. Priserna är från 400:-/mån eller 200:-/vecka. Vi har ingen bindningstid och vi tar hand om tvätten! Läs mer på vår hemsida och kom tillbaka och besök butiken i augusti igen. Oavsett om du hyr eller köper kläder hos oss så har du gjort ett medvetet val med hänsyn både till människan, modet och miljön.

Under vårt senaste butiksevent hade vi besök av DJ FINEST och underbara Foodtrucken THE CARE VAN. Dansant och gott! Detta var en liten inblick i vår butik. Håll dig uppdaterad på bloggen, så kommer du också att få kika in i vår Studio och Showroom!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *