Klädoteket har som de flesta vet en av Göteborgs coolaste konceptbutiker med utvalda unika designmärken, där många av märkena bara går att hitta hos oss. I anslutning till butiken har vi skapat ett Showroom. I Showroomet ordnar vi exklusiva designreleaser, pop up butiker och workshops av olika slag. Gemensam nämnare för alla event är såklart ansvarsfullt mode. Har ni ideér på vad vi ska fylla Showroomet med? Intressanta Fashion Talks? Schyssta designmärken? Ni kanske själva vill dra igång en workshop med textiltryck, anordna en Syjunta eller andra DIY träffar? Vi är tillmötesgående och snackar gärna vidare om diverse ideér ni har på lager.

Ett kommande event som är inbokat och öppet för allmänheten är en grym bokrelease 22/9. Eventet sker i anslutning till Göteborgs årliga Bokmässa. Smyckesdesignern Johanna Nilsson (även bloggkollega!) släpper tillsammans med Jennie Johansson boken ”Slow Fashion: din guide till smart och hållbart mode” på Ordfront förlag. Det ser vi verkligen framemot! 🙂

slow fashion

 

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *