Foto: @Sune Chee Design: Alma tegström
Foto: @Sune Chee

Den 19:e augusti arrangerar vi FAIR FASHION SHOW, en modevisning som lyfter fram schysst mode. Det är ett samarbete med Fairtrade City och Nätverket Rättvis Handel som arrangerar FAIR 18-20 augusti. FAIR arrangeras för första gången och sker i samband med Göteborgs Kulturkalas. Temat är hållbar konsumtion och det finns en rad olika programpunkter där man som besökare kan delta aktivt. Målet är att man ska inspireras till en hållbar livsstil och lära sig mer om rättvis handel.

Det känns väldigt roligt att vara en del av FAIR och lyfta fram bra märken som står för en rättvisare handel. Ni kommer alltså att få se en rad märken på modevisningen som finns representerade på FAIRs-marknad samt andra godbitar som vi har på Klädoteket. Modevisningen kommer att äga rum i Lilla Cirkus, Stora Teatern-området kl 21.30-22.

För att läsa hela programmet klicka här!

Hoppas vi ses där!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *