Idag startade vi dagen med en härlig och kreativ frukost hos designern Jenny Holmlund som driver märket Jenny Vexala. Vi träffar Jenny med jämna mellan rum på diverse sammankomster, men har även börjat att ha frukostar hos varandra. Jenny håller precis som oss till i Majorna och sitter i en kreativ lokal på Såggatan. Under dessa härliga frukostar får vi utrymme för att prata om allt möjligt som kan vara skönt att bolla när man driver eget. Vi tipsar varandra om diverse modebranschträffar, marknader, event mm. Det är inte ofta vi får tid att bara sitta ner och reflektera över vårt arbete, men under vår lilla frukost-klubb får vi utrymme för det:). Det känns bra att träffa andra kreativa själar som verkar inom samma bransch och peppa varandra. Jenny är designern och skräddaren bakom märket Vexala som tar fram unika accessoarer av återbruks skinn. Det handlar mycket om detaljerna och det unika hantverket bakom varje produkt. Om ni inte redan känner till märket så kika in på hemsidan http://jennyvexala.com/ Det går även att beställa unika produkter som kan skräddarsys efter kundens önskemål. Just nu jobbar Jenny med att ta fram den nya kollektionen som hon finslipar in i det sista.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *